Over ons

Sneakerswereld.nl is een portaal met het aanbod van top sneakers van diverse webshops. Om een bestelling te plaatsen zult u worden doorverwezen naar de site van de partij die het desbetreffende product aanbied.
Sneakerswereld.nl focust zich voornamelijk op sneakers van topkwaliteit, exclusiviteit en een zeer scherpe prijs. Op de site worden alleen sneakers aangeboden van bekende merken. Enkele voorbeelden van merken zijn Nike, Jordan, Adidas en vele andere merken.

Uiteraard zijn wij voortdurend op zoek naar een actuele collectie. Met regelmatige aanvullingen op het assortiment kunt u uit nog meer mooie sneakers en nog meer exclusiviteit uw keuze maken tegen de beste prijs!

Door alleen sneakers aan te bieden van partijen waar op hoogniveau topservice is zoals betrouwbaarheid, snelle verzending en gratis retourneren onderscheiden wij ons. Daarnaast zijn wij puur en alleen op internet actief.
Ook het betaalgemak bij de desbetreffende partijen waar u uw sneakers besteld is een belangrijk aspect van de winkel-formule van Sneakerswereld.nl.

Wij wensen u veel winkelplezier en geniet van uw aankopen!